Rady, Tipy, Novinky a vše co je nového a dobrého za červen 2017

Ahoj Holky!


Dnes jsem si pro Vás připravila pár novinek, tipů, rad a všeho, co mě za měsíc červen nejvíce zaujalo. Nebudu to zbytečně okecávat a jdem na to.


NEVÍŠ, KOHO SLEDOVAT NA INSTAGRAMU?
@flavorgod - Krásný instagram, kde najdete tipy, krásné fotky a videa receptů, které jsou samy o sobě většinou velmi jednoduché.
@fitgirlsguide, @exercises4abooty - Hledáš cviky, které si můžeš vyzkoušet doma nebo ve fitku? Tak tyhle dva profily jsou rozhodně pro tebe! Na prvním profilu najdeš mnoho cviků ohledně všech částí tvého těla, druhá stránka je spíše pro cviky na zadek.
@anddy6969, @huslinda_, @betyzapletalova - Hledáš inspiraci na svá selfíčka, nebo kde a jak se vyfotit? Tak to rozhodně zavítej na tyto tři úžasné profily! Najdeš zde krásnou inspiraci a nádherné fotky.


NEVÍŠ, ČÍM SE STARAT O SVOU PLEŤ?
Aknecolor - Hledáš něco, čím zakrýt nedokonalosti ale zároveň nechceš, aby to tvé pleti škodilo? Tak to rozhodně sáhni po této krémové pastě! Aknecolor je krémová pasta, která je zabarvena do hněda. Můžeš s ní zakrýt nedokonalosti a zároveň tím zlepšit stav své pleti! (Cena se pohybuje okolo 150Kč)
Freeman,ClayMask - Máš mastnou pleť a nechceš kupovat drahé masky, které jsou ještě k tomu po jednom v každém balíčku? Tak to určitě vyzkoušej tuto úžasnou masku v tubě. Tato detoxikační maska pleť vypíná a minimalizuje vzhled velkých pórů. (Cena okolo 137 Kč)
Ryor Aknestop - Máš akné a hledáš pro vhodný denní krém? Mám pro tebe tip na jeden! Tento krém je s fytosfingosinem a pomáhá zlepšit problematickou pleť. Používám ho už více než rok a nemůžu si jej vynachválit! (Cena se pohybuje okolo 100Kč)

Tak to je pro dnešek vše. Kdybyste měli jakýkoliv nápad ohledně formátu tohoto článku, tak se rozhodně nebojte dát vědět dole do komentářů.

Loučím se. Vaše Nattali.  

Komentáře

Oblíbené příspěvky